Haber

Sigara İçen Jungkook’tan Konserde Bibi Öpüşen Hayran’a Haftalık K-POP Dergisi Turu

Tüm dünyayı dolaşan kaosun kralları ve kraliçeleri Güney Kore’nin gururu hakkında konuştuğumuz haftalık K-POP dergi turumuza hoş geldiniz. İçeriğe başlamadan birkaç saat önce BTS’in maknaesi Jungkook’un sigara içtiğini öğrendim. Ayrıca idoller ve şirketler arasındaki kaos hala devam ediyor. Hazırsanız haftalık K-POP dergi çeşitliliğimize başlıyoruz!

Jungkookie Jeon, ne zaman büyüdün ve sigara içmeye başladın?

Elbette arkadaşlar, tüm hayatını başarı üzerine kurmuş 26 yaşındaki bir idolün sigara içmesini linç edecek kadar deli değiliz. Herkes kendine gelsin! Sağlığınız için kötü, sesinize ve boğazınıza yazıklar olsun. Sadece onu düşündüğümüz için biraz üzülüyoruz. Ama memnun mu, gördüğümüz kadarıyla evet. O zaman kimsenin söz hakkı yoktur. Geçmiş doğum günün kutlu olsun Jeon Jungkook!

Bu arada, Jungkook’un Global Citizen Festival’de baş sanatçı olarak yer alacağı açıklandı.

Bibi tüm Güney Kore’yi kaldırmaya kararlı.

Bibi, ikinci kez verdiği konserde bir kadın hayranını yeniden öptü. Bizde yine bir sorun yok. Fan da aynı fikirde, Bibi de aynı fikirde. Netizenler çıldırıyor…

Gösterinizi yakışıklı yapın!

TXT üyesi Yeonjun, bildiğiniz gibi grupta sosyal medya hesabı olan tek isim. Solo marka işbirlikleri olduğundan aktif bir Instagram kullanıcısıdır. Hesabı 16 milyon takipçiye ulaşan ilk 4. nesil K-POP idolü oldu.

Kız kardeşim Hwasa kendisi için bir TikTok hesabı açtı.

Biliyorsunuz, yine solo olarak çıkış yaptı. ‘Kendi kafamdan değil, şirketten sıkılırım’ diyerek resmen ayrıldığı eski şirketine rağmen her şeyi yapıyor.

Buna nasıl cesaret edebilirim?

Bir restoran çalışanı SNS’de NCT’den Chenle ile dalga geçen bir paylaşım yaptıktan sonra kovuldu. İdolün fotoğraflarını izinsiz çektikten sonra SNS’e yükleyen çalışan, “NCT Chenle burada. Gerçek zamanlı.” dedi. Yazmaya başladı.

‘Öncelikle gördüklerimi özetlemek gerekirse Taei çok büyük. *Neden bu kişinin Taei olduğunu düşünüyorum = Çok sigara içen biri. Deli gibi içiyor.

Transit Love 2′ Taei *O olduğundan şüpheleniyorum.

NCT Chenle *Chinky (jjangkkae).’>>(ırkçı bir hakaret)’

Paylaşımları görülen çalışanın işine son verildi.

Eski şirkete hakaret eden Güney Koreli idoller gibi olun.

Super Junior üyeleri Donghae ve Eunhyuk resmi olarak SM Entertainment’tan ayrıldı. Daha sonra kendi aralarında ODE Entertainment adında yeni bir ajans kuracaklarını duyurdular. Yolunuz açık olsun!

Hanımefendi, bunu yapmak istediğinizden emin misiniz?

BLACKPINK üyesi Lisa’nın Paris’te ‘çıplak kadın dansçıların sahne performanslarıyla’ ünlü Crazy Horse’ta sahne alacağını öğrendik. Üç gün boyunca, 28, 29, 30 Eylül.

“Bana dışarı çık!” şarkılarınız çalıntı diyenlere! IU’nun davaları kazandığını söyledi.

EDAM Entertainment, beş müziğiyle ilgili intihal davası açılan IU hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Dava IU’nun lehine sonuçlandı. Ayrıca EDAM Entertainment, beş şarkının bestelenmesi sürecine IU ile hiçbir zaman katılmadığını söyledi.

Mutlu ve mutlu SHINee’ler!

Sektöre girdiği günden bu yana yılları geride bırakan SHINee, belgesel film heyecanını yaşıyor. 15. yıllarına özel ‘Benim SHINee Dünyam’ başlıklı belgesel filmler de eylül ayında sinemalarda gösterilecek.

Tanrım, kaos var!

Eski Block B üyesi Park Kyung, Lim Jae Hyun’u herkesin önünde ‘Sajaegi’ yapmakla suçladı. Müzisyen Lim Jae Hyun dava açtı ve kazandı. Park Kyung, Lim Jae Hyun’a tazminat olarak 30 milyon won veya 22.636 dolar ödedi.

Sajaegi, bir şirketin listelerde yükselmek için kendi albümlerini veya şarkılarını satın almasıdır.

Balmains size ne kadar yakışıyor kaptanım ve kaptanım!

ATEEZ kümesinin lideri Hongjoong, Fransız markası Balmain’in yeni küresel elçisi oldu.

Bu haftanın şube açısından sessiz ve sakin geçtiğini söyleyebiliriz. Bakalım önümüzdeki hafta bizi neler bekliyor.

Verimli bir hafta geçirdiğinizi düşünüyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

olur-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu